Gjestebok

Hei DIXIE 69 medlem, her kan dere skrive inn tekst til andre av medlemmene i koret. Skal dere sende informasjon til arangements komiteen så er det sikrest å benytte e-post/tlf/mob.
Skrevet av evaherbalist, 24. aug, 2017
at this point up to 4 time ahead). 5. Toss again, top with the Parmesan, and take with the don't ignore your don't ignore your

http://evaherbalist.com/
E-post:
Skrevet av Mariann, 12. apr, 2012
Hei DIXIE-venner og andre der ute!
I mange år hadde eg et ønske om å melde meg inn i ett eller annet kor der sangglede, samhold og det sosiale samvær va i fokus. Tidlig på vårparten 2011 sa min venninne, Kari Nessen (Gangstøe), at DIXIE69 var gjenoppstått, og inviterete meg med på en øvingskveld. No har det gått ett helt år siden den gang, og det e ytterst få øvinger eg ikkje har klart å få med meg - eg gjør alt eg kan for å komme meg på disse øvingskveldene.

KORFOR???
Jo, det e en fantastisk fin gjeng som samles til øving annenhver tirsdag i kantinen til Bergen Group på Laksevåg. Eg hadde ingen bakgrunn fra ungdomskoret DIXIE69, og det var heller ikkje mange av DIXIE-medlemmene eg kjente noe særlig godt fra før, så eg va litt spent på om eg nådde opp til ev vokalkrav, og om eg passet inn i denne gjengen, som hadde delt så mye sammen i ungdommen og som hadde så mye å mimre om fra den gang da. Men, eg hadde ingen ting å frykte. Det eg opplevde fra første øvingskveld var stor takhøyde, varme og fine mennesker, latter og glede, og gleden med det å komme sammen og synge. Eg ble tatt inn i varmen fra første øving. Takk til alle DIXIE-medlemmer for at dere e som dere e!!!

Helge`n, vår kunstneriske, lune og spøkefulle musikalske leder har ledet oss på riktig kurs i vrimmel av tekster og tonearter, har tatt oss med på en eventyrlig reise gjennom det året eg har vært med - vi har koret med mange kjente og kjære artister som f eks Tor Endresen, Torhild Sivertsen, Egil Eldøen, Jørn Hoel, Linda Ekeland, Anette Cenius m fl, tatt oss med på en opplevelsesrik reise til Jølster der vi hadde opptreden m/overnatting på Skei hotell. Hvilket år, hvilke opplevelser!!!

Så du der ute - som leser dette - som får lyst å ære med oss - så sier eg bare: VIL DU VÆRE MED SÅ HENG PÅ!!! Vi har det kjempeartig!

En varm takk sendes til Kari, som fikk meg med på denne fantastiske opplevelsesrike reisen gjennom året som e gått, eg bare gleder meg til fortsettelsen...........
E-post:
Skrevet av gro vabø, 6. apr, 2012
JA,nå kan dere angre som ikke var med til JØLSTER. Turen er over og vi hadde det KJEMPEKOSELIG. Må bare HVILE ut litt. STOR TAKK til EIRIK som kjørte bussen på en bedagelig måte (spesiellt hjemover) Takk til Terje og Trygve som økte hotellets omsetning og spanderte hvit vinvann på oss. Takk til Arild som endelig fikk brukt sine talenter. En UTROLIG aften/natt. Litt Trøtt,men PYTT SANN -vi lever lenge på dette.
GOOOOOOOOOD PÅSKE!
Gro'en<3
E-post:
Skrevet av Gro, 6. des, 2011
Ønsker dere alle en Riktig GOD JUL og et smellandes NYTTÅR!
elkommen tilbake 3.januar med eller uten noen kilo exstra.........
:)Gro
E-post:
Skrevet av Gro, 14. nov, 2011
Dixie gjorde en fantastisk jobb på søndagskonserten i Nygård kirke 13. november i år. Skulle sunget MYE MER!
Skrevet av Gro Vabø, 13. nov, 2011
Hei alle sammen!!

Vi sang GODT-og folk likte det!Men,hjelpe meg ,vi har mye å lære på scenen.Denne gangen stod vi som " sild i tønne"-kanskje vi skulle smile litt mer!Kanskje vi skulle stått etter høyde?Tenk på det.Synge kan vi jo.Dette er positivt ment.
Takk for en hyggelig kveld!

:) :) :) Gro
E-post:
Skrevet av Edel R. Møller, 2. jul, 2011
Takk for en flott vår og oppstart av Dixie koret. DET er så utrolig gøy og alle er jo like hyggelige folk. God sommer alle sammen. Hilsen Søssen
E-post:
Skrevet av Gro I. Hansen, 21. jun, 2011
Vi er heldig som kan ha det så kjekt sammen:) Nå har vi mye å se frem til når høsten kommer.Men først vil vi ha en flott og solrik sommer. Nyt den:)
Vesla:)
E-post:
Skrevet av Gro Vabø, 19. jun, 2011
Takk for et vellykket vårsemester.......GOD SOMMER (når den kommer) til dere alle.KOS dere masse!

):Gro
E-post:
Skrevet av Bjørn K Askeland, 17. feb, 2011
Hei
Har fått ny mailadresse,bkaskeland@gmail.com
E-post:
Skrevet av Edel Ruth Møller, 4. feb, 2011
Ja hvem hadde trodd at vi i 2011 skulle si:

Jeg synger i Dixi popkor!

Men det gjør vi og det er kjempekjekt!
E-post:
Skrevet av Gro I.Hansen, 24. des, 2010
God Jul til dere alle.Gleder meg til vi sees på nyåret;))
E-post:
Skrevet av Jorunn Jameson, 24. des, 2010
Ønsker alle DIXIE "fan" en riktig GOD JUL. og håper at det blir mange kjente fjes når vi starter opp igjen i januar :-)))
E-post:
Skrevet av Bjørn K askeland, 24. nov, 2010
Gleder meg,dette blir knall håper mange kommer.
E-post:
Skrevet av Gro-Heidi Myking, 24. nov, 2010
Dette høres supert ut, gleder meg allerede.
E-post:

Nyeste kommentarer

23.11 | 20:21

Reidun Barstad

03.10 | 23:10

Dette var meget imponerende. Visste ikke dette, selv om jeg er over 50 år. Helt fantastisk !!!!

20.08 | 20:12

Heisan allesammen. Kjekt å komme igang igjen etter sommerferien. Bra at nye medlemmer kommer også til.
Terje Grahl Trafikkskole trenger også "nye medlemmer"

27.06 | 17:02

Kjempebra Bente...Vi gleder oss til 16..august)
God sommer til dere alle.