POPKORET DIXIE 69 KLAR FOR COMEBACK

Dixie 69 anno 1972

Popkoret Dixie 69 gjør sitt comeback etter nesten 40 år.Lørdag kveld 30/10-2010 hadde popkoret Dixie 69 sitt comeback etter 39 år og med kun 2 øvinger i forkant.

Etter at flere kjente artister hadde varmet opp var det vår tur på scenen sammen Helge Nilsen, og hvor vi til stor applaus framførte Bye Bye Love, Oh Carol og One Way Wind. 
Siste artist ut på programmet for kvelden var Jan Eggum sammen med Dixie 69. Han og koret fikk publikum i ekstase med sangene Heksedans, En Natt Forbi og med avslutningslåten  Kor E Alle Helter Hen, hvor alle kveldens artister entret scenen og var med og sang. 

Etterpå var alle enige i at dette må gjentas og diskusjonen gikk livlig rundt bordene om når og hvordan Dixie igjen kan bygge videre på dette unike samholdet som vi fortsatt har etter alle disse årene. 
Flere har signalisert at de vil ta ansvar og være med å bidra til en ny giv. Så kom igjen vi venter i spenning på første øving.

Tusen takk til Helge og Jan. Vi får bare håpe på at de har lyst,  tid og anledning til å være med videre ....Stor takk også til arrangøren av Laksevågfesten som ville ha oss med.

I fotoalbummet er det nå lagt til bilder fra festen og snart vil en redigert videofilm fra lydprøven og opptreden være tilgjengelig. Kvaliteten kunne nok vært bedre, men det var ikke de enkleste opptaksforhold for en med skjelvende hånd med et lite eldre videokamera. Lyd folkene har gjort lydopptak som det er håp om at vi kan bruke på filmen. Det viktigste må være at vi her har et flott minne fra en minnerik kveld.
Flere videoopptak er publisert på nettet og vi er veldig interessert i alle opptak som er tilgjengelig. Kontakt oss gjennom kontaktsiden i menyen til venstre.

 

Tusen takk til alle dere som deltok. Dere er bare så utrolig gode og greie mennesker alle sammen


 Hilsen Ko(r)ordinatoren 

Nyeste kommentarer

23.11 | 20:21

Reidun Barstad

03.10 | 23:10

Dette var meget imponerende. Visste ikke dette, selv om jeg er over 50 år. Helt fantastisk !!!!

20.08 | 20:12

Heisan allesammen. Kjekt å komme igang igjen etter sommerferien. Bra at nye medlemmer kommer også til.
Terje Grahl Trafikkskole trenger også "nye medlemmer"

27.06 | 17:02

Kjempebra Bente...Vi gleder oss til 16..august)
God sommer til dere alle.